Home Community

Digikey PSPICE Database issue

Author Topic: Digikey PSPICE Database issue  (Read 1683 times)

Pototo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Digikey PSPICE Database issue
« on: February 14, 2012, 10:55:12 AM »
Hello,

I am trying to use the LM317 part on my PSPICE 9.1 Student Version project.
I already installed the .lin and .olb, but when I run my simulation I get an
error that says "No PSpiceTemplate for U3, ignoring" (U3 is my voltage
regulator). I am assuming that its because I have not installed the Digikey
database files. It's just that I dont know how to do that.

I kindly request your help for this problem

xsumirx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
    • View Profile
    • Email
Re: Digikey PSPICE Database issue
« Reply #1 on: February 19, 2012, 06:41:31 AM »
Hello,

I am trying to use the LM317 part on my PSPICE 9.1 Student Version project.
I already installed the .lin and .olb, but when I run my simulation I get an
error that says "No PSpiceTemplate for U3, ignoring" (U3 is my voltage
regulator). I am assuming that its because I have not installed the Digikey
database files. It's just that I dont know how to do that.

I kindly request your help for this problem

Sorry Brother,
I have never used PSPICE, so I can't help you about pspice.....

But I will recommend you to use TINA electronics Lab....because Its having more funcation and well user Interfaced enviroments for simulation.

I am also using it ..Even I have also tested LM317 based power supply to it and simulation is also well.

Even You can add more Library file (.lib) to it.
so, I f you will go for TINA(Toolkit interactive Network analysis), I will be definetly able to help you as more as possible.

Thankyou !!! :(