Jump to content
Electronics-Lab.com Community

Can Anyone Help Me With My DLP Projector???


Jeff1234
 Share

Recommended Posts

I have a Plus U3-810sf projector, made by Texas Instruments, and it just failed on me a couple days ago. I tried taking it apart but i couldn't fix it. I was wondering if anyone knew where i could get a service manual for this, as I would like to fix it myself.

Or if anyone knows about projectors and they can tell me what's wrong that would be great.

Here is what it's doing:
- I can turn it on and the bulb and everything will boot up
- At this point it is a blue screen that says "No Video Connection"
- Then i try to hook up, let's say my PS2, to it through the video input
- Normally at this point the word "Auto" will flash where the words "No Video Connection" are for about 5 seconds and the picture will show up
- But as it's doing now, the words "No Video Connection" disappear (as they would normally where the word "Auto" would come up),
but "Auto" doesn't show up, and about 5 seconds later "No Video Connection" comes up again
- Then I am unable to turn it off
- Also, if I just turn on the projector, and don't attempt to hook anything up to it, it will turn off as it normally would

Thanx.
Your help would be appreciated.
- Jeff

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...