Jump to content
Electronics-Lab.com Community

help with a relay in 640p phonostage


keron
 Share

Recommended Posts

Hi,
I was recapping my cambridge audio Azur 640p (hypnotoad mode)with bipolar capacitors as the initial change. Everything went fine. Then I changed the 100uf capacitors near the regulator ICs as the second step.Everything worked fine for few minutes then no sound from any channels. I looked again and again for polarity change with the 100 uf electrolytics I changed and any issues with regulators.Regulator output is 18.5 +/- volt.
No click heard from relays.After a long day and thoughts I decided to take off the relay.I was not easy. so I have to break it with a small plyer and take it out in parts. The D7 across relay terminals(please see attached circuit) reading 18.5 volt to 20 v using my DMM.The relay is rated for 5 volt. 20 volt across the D7 which essentially is the relay driver voltage bothers me.
Any ideas ?....

640p_circuit_relay.pdf

640p_ServiceManual.pdf

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...