Jump to content
Electronics-Lab.com Community

http://www.electronics-lab.com homepage redirect?


Guest timinator2

Recommended Posts

Guest timinator2
Guest liquibyte

I can see the homepage without any issue. I suggest you to clean your PC using anti-malware software and try again. Please report back.

Yep, your browser has probably been hijacked.  Good luck with the cleaning, some of these can be rather nasty and hard to get rid of.  I just recently had to fix a neighbors win 8 computer with the same issue and it took me all day.
Link to post
Share on other sites
Guest timinator2


Yep, your browser has probably been hijacked.  Good luck with the cleaning, some of these can be rather nasty and hard to get rid of.  I just recently had to fix a neighbors win 8 computer with the same issue and it took me all day.


Turns out that be deselecting "Use a web service to help resolve navigation errors" in my chrome settings did the trick. I will have to poke deeper to see where that service is explicitly defined....I run the gamut of AV and anti spyware regularly (AVGfree/malwarebytes/spybot/adaware/glary utilities) - other than an occasional zperm alert - which i quarentine, my system runs clean.
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
  • Create New...