Jump to content
Electronics-Lab.com Community

My robot shows an error on the left wheel


Recommended Posts

If it works in another unit why do you think it is damaged? Perhaps the fault lies with the error sensing circuit.  A  fault that arises with vacuum cleaner power heads is that a string, etc.  gets wound around the wheel axis impeding the wheel. There are videos related to this type of problem on youtube: for example see: https://www.youtube.com/watch?v=kqq6Ezilky4

In regard to the mosfet; if there is a voltage at the gate of 3 to 4 volts or more the voltage across the mosfet should be less the supply voltage. If not that may mean the mosfet is opened - not conduction current.

If I were to build a robot I would buy one to use as a base;

https://shopgoodwill.com/categories/listing?st=robotic cleaner&sg=&c=&s=&lp=0&hp=999999&sbn=&spo=false&snpo=false&socs=false&sd=false&sca=false&caed=11%2F17%2F2021&cadb=7&scs=false&sis=false&col=1&p=1&ps=40&desc=false&ss=0&UseBuyerPrefs=true&sus=false&cln=1&catIds=&pn=&wc=false&mci=false&hmt=false

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...